ULTIMELE EVENIMENTE415-612-5136

 • Știm că în practica psihoterapeutică formarea continuă este un element esențial pentru a le putea oferi clienților noștri cele mai eficiente servicii.
  Ne bucurăm să vedem că există astfel de cursuri oferite de Asociația Multiculturală De Psihologie Și Psihoterapie.
  Vă invităm să descoperim împreună informații noi și utile pe tema parenting-ului.
  Vă așteptăm cu drag!
  Găsiți mai multe detalii pe pagina lor de facebook și pe site.

 • ● Dacă vrei să faci parte dintr-un ong care are drept scop promovarea serviciilor de sănătate mentală…

  ● Dacă ai o doză de idealism și vrei să faci schimbări semnificative în comunitatea în care trăiești…

  ● Dacă ești student în anul III licență psihologie, sau în anul I, II la unul dintre masteratele din cadrul departamentului de Psihologie sau Psihologie Clinică…

  ● Dacă vrei să îți folosești cunoștințele acumulate în proiecte de sănătate mentală aplicate…

  Tu vii cu:

  ● Dorința de a te dezvolta personal, de a învăța lucruri noi și de a contribui la creșterea ong-ului

  ● Capacitatea de a lucra atât individual, cât și în cadrul unei echipe și de a te adapta la mediu multidisciplinar

  ● Responsabilitate, abilități organizatorice și de respectare a deadline-urilor

  Noi îți oferim:

  ● Un cadru în care poți să te dezvolți personal și profesional

  ● O echipă entuziastă, pregătită să te sprijine și să te ajute

  ● Șansa de a contribui cu idei și de a le pune în practică în proiecte care să te motiveze

  ● Acces la training-uri relaționate cu domeniul psihologiei, scrierea de proiecte și managementul surselor de finanțare

  ● Oportunitatea de a participa la proiectul Psiholog la început de drum pentru a începe să pui bazele carierei tale (găsești mai multe informații AICI)

  ● Oportunitatea de a realiza practică în domeniul terapiei și consilierii psihologice în baza colaborării cu Serviciul de Probațiune Cluj-Napoca

  Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de motivație pe adresa 701-657-1833 până la data de 29.01.2015.

  Găsești mai multe detalii despre noi pe site și facebook si ne poți contacta la numerele de telefon 0757381077 sau 0723541580.

ProiecteDetalii →

 • Consiliere Psihologică și Medicală pentru Adolescenții cu Diabet

  Diabetul zaharat este o boală cronică, iar în ciuda progreselor medicale menite să asigure un control mai bun al diabetului, calitatea vieții emoționale nu e prioritizată, dovadă fiind și lipsa centrelor de suport integrat (servicii psihologice și nutriționale) afiliate centrelor medicale în România. Începând cu luna septembrie 2016 derulăm un proiect prin care ne propunem să oferim un pachet de servicii integrate - consiliere psihologică, consiliere nutrițională și medical - pentru 11 adolescenți cu diabet zaharat insulino-dependent din Cluj Napoca, cu scopul de a crește aderența la tratament și calitatea vieții.

 • Bună tuturor,

  Așa cum știți, Psyhealth a început noul an recrutând voluntari entuziaști despre care veți afla mai multe detalii în curând. De asemenea, am muncit la un nou proiect în cadrul CLUJ 2015 CAPITALA EUROPEANĂ A TINERETULUI. Proiectul nostru își propune să aducă în prim plan importanța recunoașterii și gestionării emoțiilor pozitive. Ne dorim ca locuitorii orașului Cluj-Napoca să fie implicați într-o activitate prin care să realizeze faptul că în căutarea sentimentelor de bucurie este nevoie să apreciem procesul și nu doar finalitatea. In acest sens, am preluat idea unui tur ghidat în care clujenii să redescopere locații cheie din orașul lor în contextul descoperirii și exersării emoțiilor pozitive.

  747-529-8990
 • Proiectul își propune să vină în ajutorul persoanelor care au comis o infracțiune sau care dau dovadă de comportamente indezirabile social, pentru a putea dobândi noi modalități de rezolvare de probleme, gestionarea situațiilor conflictuale și adaptarea sau readaptarea la nivelul societății.

  Detalii →
 • Proiectul a pornit ca răspuns la o nevoie reală, aceea de a facilita accesul oamenilor la servicii de sănătate mentală, prin oferirea de tehnici eficiente și practice.

  8885326241
 • Programul de educație rațional-emotivă presupune o evaluare extensivă a stării de sănătate mentală, a problemelor emoționale și comportamentale ale copiilor printr-o serie de instrumente de evaluare validate științific.

  2522862602